16 de novembre, 2008

Primera volta

Aqui van les 10 primeres!

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, moria atropellat per un camió d’escombraries.

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, moria espantat per un camió d’escombraries. (el pensador)

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, moria espantat per un contenidor d’escombraries. (mar)

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, moria espantat dins un contenidor d’escombraries. (gemma)

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, cridava espantat dins un contenidor d’escombraries. (Xurri)

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, malvivia espantat dins un contenidor d’escombraries. (Sani Girona Roig)

L’estiu de 1974 va criticar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, malvivia espantat dins un contenidor d’escombraries. (txacote)

L'estiu de 1974 va criticar Paràbola d'un naufragi inexistent. Mesos després, malvivia espantant dins un contenidor d'escombraries. (pere)

L'estiu de 1974 va criticar Paràbola d'un naufragi pudent. Mesos després, malvivia espantant dins un contenidor d'escombraries. (Júlia)

L'estiu de 1974 va criticar Paràbola d'un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant dins un contenidor d'escombraries. (Pedra Lletraferida)

Pengem les instruccions una mica més polides al lateral; si no estàn prou clares, ens ho dieu i intentarem millorar-les. De moment, quedem que podeu continuar a partir de la darrera frase de Pedra Lletraferida... o no?
en què quedem?

20 comentaris:

mar ha dit...

L'agost de 1974 va criticar Paràbola d'un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant dins un contenidor d'escombraries.

Anònim ha dit...

(tinc un dubte respecte a l'ordre que hem de seguir... és a dir: hem de seguir el torn? o podem intervenir en el moment que ho volguem fer? I una cosa més: hem d'intervenir una sola vegada cada ronda, oi?)

rhanya2 ha dit...

Ara com està? espantat o espantant? A mi em fa més gràcia espantant però crec que ha estat sense voler...

rhanya2 ha dit...

L'estiu de 1974 va criticar Paràbola d'un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant dins un contenidor de porqueria.

Anònim ha dit...

L'estiu de 1974 va criticar Paràbola d'un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant prop d'un contenidor de porqueria.

Anònim ha dit...

Gemma: no hi ha torn, pots intervenir quan et sembli. Em sembla correcta la idea de no intervenir més d'un cop per ronda.
Cada 10 comentaris, els esborrem, els passem al post i tornem-hi.

El veí de dalt ha dit...

(seguint la del Martí)
L'hivern de 1974 va criticar Paràbola d'un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant prop d'un contenidor de porqueria.

Xurri ha dit...

L'hivern de 1974 va criticar un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant prop d'un contenidor de porqueria.

Anònim ha dit...

OK. Que consti que a partir de la versió del pere l'home està espantant i no espantat (el pere n'ha colat dues!! jejeje)

Xurri ha dit...

... aceptaremos pulpo como animal doméstico...

Anònim ha dit...

... ante la evidencia de que la sátira política sigue gozando de buena salud venga por donde venga...

Anònim ha dit...

L'hivern de 1974 ella va criticar un polític pudent. Mesos després, malvivia espantant prop d'un contenidor de porqueria.

el paseante ha dit...

L'hivern de 1974 ella va criticar un rap pudent. Mesos després, malvivia espantant prop d'un contenidor de porqueria.

Montse ha dit...

L'hivern de 1974 ella es va cruspir un rap pudent. Mesos després malvivia, espantant, prop d'un contenidor de porqueria.

miquel ha dit...

L'hivern de 1974 ella es va cruspir un rap pudent. Mesos després malvivia, espantada, prop d'un agitador de porqueria.

miquel ha dit...

Se m'acut, però potser és una bestiesa fruit de la ignorància o la precipitació, que es podria afegir a les bases allò de famós refrany: "paraula canviada, paraula sagrada". És a dir, que la paraula, signe de puntuació, etc. que es canvia o suprimeix ja no es torna a manipular. Ho dic perquè sembla que potser ningú voldrà tocar determinades paraules, mentre que d'altres poden transformar-se indefinidament. No sé si ho he pensat prou.
Proposo, també, la possibilitat de canviar dos paraules de cop, per tal d'agilitzar una mica els canvis. Sóc un impacient, ja ho sé.

Atentament,

Anònim ha dit...

A mi també se m'havia passat pel cap això de què "paraula canviada, paraula sagrada"...

Ara que tu... has tornat a deixar espantat al que estava espantant!!

Jo tinc més paciència que el pere... a mi ja em sembla bé fer un únic canvi per torn.

És la meva humil opinió...

Anònim ha dit...

Una nit de 1974 ella es va cruspir un rap pudent. Mesos després malvivia, espantada, prop d'un agitador de porqueria.

Patricia ha dit...

Sóc tan impulsiu, gemma :-)

Júlia ha dit...

Una nit de 1974 ella es va lligar un rap pudent. Mesos després malvivia, espantada, prop d'un agitador de porqueria.