15 de març, 2009

Tercera volta: golafreria total

Bé, després d'uns quants (molts!) dies crec que hem deixat el preàmbul de l'l'Estatut d'Autonomia de Catalunya ben embafat de dolços, propens als abusos hidrocarbonats i en un estat de salut precària i plena de factors de risc. Jo no acabo de tenir clar que aquestes declaracions nutricionals no siguin rebutjades per inconstitucionals, que hi ha molts mètodes de tortura i els drets humans inclouen el de la salut. Si quedava una mica d'espiritualitat en les mans santes de les monges que feien dolços divins, també han desaparegut per convertir-se en pets... només una sensualitat d'ultima hora ens diversifica cap a la lascívia una imatge de gula excessiva...En fi, jutgeu vosaltres mateixos. Veniem d'aquí:

Castellflorit de la Roca s'ha anat engreixant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada, Galetarrotxa.

i en què ha quedat:

En Josep Masflorit i Galetarrotxa s'ha anat engreixant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada (La RaTeta Miquey.)

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa s'ha anat engreixant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa inabastable (El veí de dalt)

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa inabastable. (Montse)

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa inabastable. (pere)

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de moltes veïnes monges, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una panxa inabastable. (Sergi M. Rovira)

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una panxa inabastable. (Jordi Casanovas)

Hem ingressat en Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa. Inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una obesitat inabastable. (Xurri)

Hem ingressat a l'ex-dona d'en Josep Masflorit, fill de Galetarrotxa. Inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una obesitat inabastable. (La RaTeta Miquey)

Hem vist l'ex-dona d'en Josep Masflorit, fill de Galetarrotxa. Inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una obesitat sensual. (el nadador)

No se si us quedeu conformes i satisfets amb el preàmbul- us deixo la setmana propera per que acabeu de polir-lo, abans d'enviar-lo al parlament, i em quedo una mica preocupada pel que pensaran els extremenys quan vegin com arrenca la nostra definició patriótica.
No se, no se... en què quedem?

9 comentaris:

RaT ha dit...

Inicialment inapetent de magdalenes farcides, hem vist l'ex-dona d'en Josep Masflorit, fill de Galetarrotxa. Amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren una obesitat sensual

Montse ha dit...

Inicialment inapetent, hem vist l'ex-dona d'en Josep Masflorit, "polític" i fill de Galetarrotxa "que" amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren un "empatx" sensual.

El veí de dalt ha dit...

Inicialment impotent, hem vist l'ex-dona d'en Josep Masflorit, numerari de l'Opus i fill de Galetarrotxa que amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren un empatx sensual.

Xurri ha dit...

Gent, us endreço, que em sembla que us heu xafat els uns als altres. En cursiva la rateta, en negreta el veí i "entrecomillada" la Montse

Inicialment impotent de magdalenes farcides, hem vist l'ex-dona d'en Josep Masflorit, "polític", numerari de l'Opus i fill de Galetarrotxa "que" amb el temps s'ha anat instal•lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren " un empatx" sensual.

Ara des d'aquí, sant tornem-hi.

Xurri ha dit...

Catalunya, impotent de magdalenes farcides, és víctima de l'ex-dona d'en Josep Masflorit, polític, numerari de l'Opus i fill de Galetarrotxa. Amb el temps s'ha anat instal•lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren un empatx patriòtic.

RaT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xurri ha dit...

rateta, reina, que tot just he posat Catalunya i ja me l'has canviat!!!
(t'ho repenses?)

mar ha dit...

Catalunya, impotent de magdalenes farcides "de xocolata", és víctima de l'ex-dona d'en Josep Masflorit, polític, numerari de l'Opus i fill de Galetarrotxa. Amb el temps s'ha anat instal•lant en el "garatge", amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren un empatx patriòtic.

RaT ha dit...

Catalunya, impotent de magdalenes farcides de xocolata i Mones del Guardiola, és víctima de l'ex-dona d'en Josep Masflorit, polític, numerari de l'Opus i fill de Galetarrotxa. Amb el temps s'ha anat instal•lant en el garatge, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos i carquinyolis que li provocaren un empatx patriòtic.