25 d’abril, 2009

Segona volta, o la filosofia de les costelles futboleres

Bé, en uns dies el desencís s'ha concretat en algunes queixes - sobre cors que de virtuosos passen a ser primer malatissos i poc després ardents, sense perdre'n la tendresa, i ens hem desfet de les llàgrimes per parlar de la passió. Un gir temptatiu cap a forats equívocs ha estat ràpidament redreçat per un espontani que creuava la pantalla nedant crawl, per concretar l'autèntica revel.lació sobre les activitats que realment plauen els marits. Hem vist confessar que el matrimoni , com marxar de casa, són errors fruit de la confusió juvenil, i finalment li hem trobat una saborosa utilitat a les brases. Això sí que és filosofia de la bona. Mireu, heu dit això:

Un neix amb un cor malaltís, però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de llàgrimes un cel. És per això, amic meu, que una es promet i es casa, per sentir-se dir coses amb escalfor de brasa. El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó davant del plat.- (Jordi Casanovas)

Una neix amb un cor malaltís, però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de llàgrimes un cel. És per això, amic meu, que una es promet i es casa, per sentir-se dir coses amb escalfor de brasa. El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó davant del forat. (La RaTeta Miquey)

Una neix amb un cor ardent, però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de passió un cel.És per això, amic meu, que una es promet i es casa, per sentir-se dir coses amb escalfor de brasa.El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó davant del forat . (gemma)

Una neix amb un cor ardent, però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de passíó un cel.És per això, amic meu, que una es promet i es casa, per fer coses amb escalfor de brasa.El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó darrera del forat. (El veí de dalt)

Una neix amb un cor ardent, però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de passíó un cel.És per això, amic meu, que una es promet i es casa, per fer coses amb escalfor de brasa.El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça. (el nadador)

Una neix amb un cor ardent, però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de passíó un cel.És per això, amic meu, que una es confón i es casa, per decidir-se a fer coses amb escalfor de brasa.El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça. (xurri)

Una neix amb un cor famolenc però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de passió un cel.És per això, amic meu, que una es confon i es casa, per decidir-se a fer costelles a la brasa.El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça. (La raTeta Miquey)

Una neix amb un cor famolenc però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà d'aquesta vall de passió un cel.És per això, amic meu, que una es confon i marxa de casa, per decidir-se a fer costelles a la brasa.El meu difunt marit, Déu m'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça. (Violette)

Una neix amb un cor famolenc però tendre, somniant que l'amor de paraules de mel farà, d'aquesta vida de passió, un cel.És per això, amic meu, que una es confon i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.El meu difunt marit, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça. (Montse/Arare)

Una neix amb un cor famolenc però tendre, somniant que l'amor de discursos de filosofia farà, d'aquesta vida de passió, un cel.És per això, amic meu, que una es confon i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.El meu difunt marit, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça. (Vicent)

Tot això canviant tres cops la paraula que inicialment era "virtuós", faltant una de les normes que tenim al marge dret de la pantalla, com ens ha fet notar Vicent. La qual cosa no és molt greu, només que pot fer que els textes canviin menys en una mateixa volta i li pot treure ritme als canvis. Clar, que tampoc duem un ritme molt dinàmic - disculpes per la part que ens toca darrera el teclat, ejem.

Bé, sóm a una vida de passió, fent costelles a la brasa i recordant un marit bocabadat que mirava el Barça. On anirem a parar? En què quedarem?

9 comentaris:

el paseante ha dit...

Una neix amb un COS famolenc però tendre, somniant que l'amor de dicursos de flosofia farà, d'aquesta vida de passió, un cel.
És per això, ESTIMAT meu, que una es confon i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.
El meu difunt marit, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça.

rhanya2 ha dit...

Una neix amb un cos famolenc però tendre, somniant que l'amor de dicursos de filosofia farà, d'aquesta vida de SOFRIMENT, un cel.
És per això, estimat meu, que una S'ATABALA i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.
El meu difunt marit, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça.

fra miquel ha dit...

Una VIU amb el cos famolenc però tendre, somniant que l'amor de discursos de GASTRONOMIA farà, d'aquesta vida de sofriment, un cel. És per això, estimat meu, que una s'atabala i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.
El meu difunt marit, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient el Barça.

El veí de dalt ha dit...

Una viu amb el cos famolenc però tendre, somniant que l'amor de discursos de gastronomia farà, d'aquesta vida de sofriment, un cel. És per això, estimat meu, que una s'atabala i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.
El meu difunt confessor, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient la Brigitte Bardot.

Montse ha dit...

Una viu amb el cos famolenc però tendre, somniant que ESCOLTAR discursos de gastronomia farà, d'aquesta vida de sofriment, un cel. És per això, estimat CUINER, que una s'atabala i marxa de casa, per poder fer costelles a la brasa.
El meu difunt confessor, Déu l'hagi perdonat, no obria la boca sinó veient la Brigitte Bardot.

Xurri ha dit...

Una viu amb el cos famolenc però tendre, somniant que escoltar discursos de gastronomia farà, d'aquesta vida de sofriment, un cel. NO OBSTANT això, estimat cuiner, una s'atabala i marxa de casa per poder fer costelles a la brasa.
El meu difunt confessor, ENCARA NO L'HE perdonat, no obria la boca sinó veient la Brigitte Bardot.

Montse ha dit...

eooooo, que hi ha algúuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

en què quedem? eh' eh? eh?

Xurri ha dit...

Només hi ha 6 frases aquí a dalt. I això amb tot el que ha fet el Barça aquests dies! no teniu cap idea per a continuar una frase que inclou la paraula "Barça" ? - marededeudelamorformós.
Potser que tanquem...

RaT ha dit...

eoooo... oooo... ooooo.... m'ha arribat l'eco.... oooo.... oooo....

(tornem-ho a intentar!)

Una LLEPA amb FRUÏCIÓ el cos famolenc però tendre, somniant que escoltar discursos de gastronomia farà, d'aquesta vida de sofriment, un cel. No obstant això, estimat cuiner, una s'atabala i marxa de casa per poder fer costelles a la brasa.

El meu difunt confessor, encara no l'he perdonat, no obria la boca sinó veient la Brigitte Bardot.