19 de juny, 2009

Last chance, i una caixa de mistos

Vaaa, d'acord! Per mi que no quedi, i Rateta, va per tú. Constatem que el paseante ja no neda, però si que estima les dones i ens fa enyorar un bidó de benzina i una caixa de mistos:

Lisbeth, saps que em caus bé i que m'agrada donar-te feines. Però has estat desapareguda dos mesos i he tingut una pila de feines. Senzillament, no es pot comptar amb tu. He hagut de pagar altres persones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res.

Tot seguit la mar trenca el gel al palau dels corrents d'aire:

Lisbeth, saps QUAN em caus bé i QUAN m'agrada donar-te PETONS. Però has estat desapareguda dos mesos i he tingut una pila de feines. Senzillament, no es pot comptar amb tu. He hagut de pagar altres persones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res.

Va, internautes 2.0, en què quedem?

9 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Lisbeth, saps QUAN em caus bé i QUAN m'agrada fer-te PETONS. Però has estat desapareguda dos mesos i he tingut una pila de feines. Senzillament, no es pot comptar amb tu. M'he hagut de tirar altres persones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res.

RaT ha dit...

Lisbeth, saps QUAN em caus bé i QUAN m'agrada fer-te PETONS. Però has estat desapareguda dos mesos i he tingut una pila de NOVIES. Senzillament, no es pot comptar amb tu. M'he hagut de tirar altres persones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res PER PAGAR-LES.

Ai Xurri... ets un solet... gràcies per no acabar de marxar... mmmmmmuuuuaaaaaaa

martí ha dit...

Lisbet, saps quan M'HO FAS bé, i m'agrada fer-te petons. Però has estat desapareguda AL CONVENT dos mesos i he tingut una pila de nòvies. Senzillament, no es pot comptar amb tu. M'he hagut de tirar altres persones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res per pegar-les.

rhanya2 ha dit...

Lisbeth, saps quan m'ho fas bé, i m'agrada fer-te petons. Però has estat desapareguda al convent dos LLARGS mesos i he tingut una pila de nòvies. Senzillament, no es pot comptar amb tu. M'he hagut de tirar altres DONES per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res per pagar-les.

Xurri... Obrim els saloons? ;)

Xurri ha dit...

Lisbeth, saps quan m'ho fas bé, i m'agrada fer-te petons. Però has estat desapareguda al convent dos LLARGS mesos i he tingut UN CASTING de nòvies. Senzillament, no es poden COMPARAR amb tu. M'he hagut de tirar altres DONES per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res per pagar-les.

el paseante ha dit...

Lisbeth, saps quan m'ho fas bé, i m'agrada MENJAR-M'HO TOT. Però has estat desapareguda al convent dos llargs mesos i he tingut un casting de nòvies. Senzillament, no es poden comparar amb tu. M'he hagut de tirar altres dones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res per pagar-les.

khalina ha dit...

Lisbeth, saps quan m'ho fas bé, i m'agrada menjar-m'ho tot. Però has estat desapareguda al convent dos llargs mesos i he tingut un casting de nòvies. Senzillament, no COBREN COM tu. M'he hagut de tirar altres dones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res per pagar-les.

Ramon ha dit...

Lisbeth, saps quan m'ho fas bé, i m'agrada menjar-m'ho tot. Però has estat TREBALLANT al convent dos llargs mesos i he tingut GANES de nòvies. Senzillament, no cobren com tu. M'he hagut de tirar altres dones per cobrir la teva absència i ara mateix no tinc res per pagar-les.

aiguamarina ha dit...

Lisbeth, saps? quan m'ho fas bé, m'agrada menjar-m'ho tot. Però has estat cuinant al convent dos llargs mesos i he tingut ganes de nòvies. Senzillament, no cobren com tu. M'he hagut de tirar altres cuineres per cobrir la teva abséncia i ara mateix no tinc res per pagar-les.