14 de desembre, 2008

En què ha quedat

Veníem d'aquí:
Una nit blavissa, fosca i desenfrenada, ella va pescar una grip d'antologia. Hospitalitzada, hores abans fugia d'una allau de requeriments.

i heu dit això:

Una nit blavissa, fosca i desenfrenada, ella va pescar una grip d'antologia. Hospitalitzada, hores abans fugia d'una allau de requeriments inadequats. (mar)

Una nit blavissa, fosca i desenfrenada, ella va pescar un amant d'antologia. Hospitalitzada, hores abans fugia d'una allau de requeriments inadequats. (El veí de dalt)

Una nit blavissa, fosca i desenfrenada, ella va pescar un amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau de requeriments inadequats.( Montse)

Una nit blavissa, fosca i desenfrenada, ella va despreciar un amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau de requeriments inadequats. (el paseante)

Una nit inoportuna, fosca i desenfrenada, ella va despreciar un amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau de requeriments inadequats. (pere)

Una nit inoportuna, fosca i desenfrenada, ella va despreciar un amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau de requeriments judicials. (martí)

Una nit inoportuna, fosca i desenfrenada, ella va despreciar un amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau d'orgies judicials. (Patricia)

Una nit inoportuna, fosca i desenfrenada, ella va despreciar una amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau d'orgies judicials. (fra miquel)

Una nit inoportuna, fosca i desenfrenada, va despreciar una amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau d'orgies judicials. (Xurri)

Una nit fosca, desenfrenada, va despreciar una amant d'antologia. Excitada, hores abans fugia d'una allau d'orgies judicials. (Montse)

Una nit fosca, desenfrenada, va despreciar una amant d'antologia. Excitada, hores després fugia d'una allau d'orgies judicials. (gemma)

És a dir, que de:

L’estiu de 1974 va publicar Paràbola d’un naufragi imminent. Mesos després, moria atropellat per un camió d’escombraries.

hem quedat en:

Una nit fosca, desenfrenada, va despreciar una amant d'antologia. Excitada, hores després fugia d'una allau d'orgies judicials.

També hem quedat que: canviem de frase, farem només tres voltes per frase, i permetrem 2 canvis de cop. Puntuació i concordància: lliures!

Com que no hem rebut cap proposta de frase, obro el quadern gris per qualsevol pàgina (en particular la 560) i copio en un nou post.

3 comentaris:

el paseante ha dit...

Per covardia, més aviat tendeixo a veure les dificultats que l'aspecte amable de les coses. Així i tot, no em considero pas abocat a una situació irremeiable. La inconsciència - probablement - em fa mirar les coses amb confiança.

Crec que ara són dos canvis, oi?

Anònim ha dit...

Te'l passem a l'altre post i continuem allí, ok?

el paseante ha dit...

Gràcies Martí. Vaig posar malament el comentari (ja m'ho ha dit avui una persona que també participa en aquest blog).