18 de gener, 2009

Segona volta: l'ingenu, la infermera i el malalt terminal

Seguint les normes o sense seguir-les del tot, hem completat la primera volta. De l'ajuda a les ànimes hem passat al servei dels cossos: el frare s'ha convertit en infermera (altres transvestismes més radicals s'han vist). Del terror a la tendresa. Tot i que no sembla que la tendresa de l'amable (i estúpida) infermera infongui gaires bones intencions. Morirà o abans l'acomiadaran? El malat terminal deixarà de ser-ho? L'ingenu...? Bé, l'evolució ha anat així:


La curiositat em cremava. Qui era aquell frare que infonia terror a tot aquell qui el sentís anomenar?

La curiositat em cremava. Qui era aquell polític que infonia terror a tot aquell qui el sentís anomenar? (mar)

La curiositat em cremava. Qui era aquell polític que infonia terror a tot aquell qui el sentís parlar? (Montse)

La curiositat em cremava. Qui era aquell drac que infonia terror a tot aquell qui el sentís respirar? (el paseante)

La curiositat m'envalentia. Qui era aquell drac que infonia terror a tot aquell qui el sentís respirar? (fra Miquel)

La curiositat m'envalentia. Qui era aquell drac que infonia tendresa a tot aquell qui el sentia respirar? (pere)

La curiositat m'envalentia. Qui era aquell drac que infonia tendresa a tot aquell qui el sentia bramar? (gemma)

La ingenuïtat m'envalentia. Qui era aquell drac que infonia tendresa a tot veterinari qui el sentia bramar? (xurri)

La ingenuïtat m'envalentia. Qui era aquella infermera que infonia tendresa a tot veterinari qui la sentia bramar? (El veí de dalt)

La ingenuïtat m'envalentia. Qui era aquella infermera que infonia tendresa a tot malalt que la sentia parlar? (Montse)

La ingenuïtat m'envalentia. Qui era aquella infermera estúpida que infonia tendresa a tot malalt terminal que la sentia parlar? (Patricia)

La ingenuïtat m'envalentia. Matar aquella infermera estúpida que infonia tendresa a tot malalt terminal que la sentia parlar? (Jordi Casanovas)

Tindreu compassió?

10 comentaris:

fra miquel ha dit...

La ingenuïtat m'envalentia. Volia coneixer aquella infermera estúpida que infonia tendresa a tot malalt terminal que la sentia parlar.

RaT ha dit...

La ingenuïtat m'envalentia. Volia coneixer aquella infermera estúpida que infonia desig a tot malalt terminal que la sentia parlar.

Xurri ha dit...

La ingenuïtat m'indignava. Volia coneixer aquella infermera estúpida que infonia desig de sedants a tot malalt terminal que la sentia parlar.

miquel ha dit...

La ingenuïtat m'indignava. Volia conèixer aquella infermera estúpida que infonia desig de sedants a tot malalt terminal que la sentia parlar. Prou d'esperes!

Jordi Casanovas ha dit...

La ingènua mare m'indignava: Volia conèixer aquella infermera estúpida que infonia desig de sedants a tot malalt terminal que la sentia parlar. Prou d'esperes!

el paseante ha dit...

La ingènua mare volia conèixer aquella infermera meva que infonia desig de sedants a tot malalt terminal que la sentia parlar. Prou d'esperes!

Montse ha dit...

La ingènua mare volia donar les gràcies a aquella infermera meva que repartia sedants a tot malalt terminal que la sentia parlar.Prou d'esperes!

Patricia ha dit...

La ingènua mare volia donar les gràcies a aquella infermera meva que repartia sedants a dojo a tot malalt terminal que la sentia propera. Prou d’esperes!

RaT ha dit...

La meva ingènua mare volia donar les gràcies a aquella infermera grega que repartia sedants a dojo a tot malalt terminal que la sentia propera. Prou d’esperes!

Anònim ha dit...

La meva ingènua mare volia donar diners a aquella infermera grega que repartia sedants a dojo a tot malalt terminal que la sentia propera. Prou de propines!