02 de febrer, 2009

Amb la música, al carrer

Malgrat sembla que aquesta història no ha estimulat ja massa comentaris, el cas és que l’infermera que repartia calmants s’ha revelat com un espècimen de gronya cagronya, s’ha posat a fer la primera pela, i la mare (ingènua) immediatament a posar-hi la seva petita contribució. Però quan la grega s’ha posat a cantar, la mare s’ha transformat en un ésser sàdic i agressiu disposat a extreure queixals sense pietat, i sense sedants ni anestèsia– n’hi havia prou amb l’amenaça de cantar versions d’en Theodorakis, o pitjor, de vendre-les als pacients, si udolaven… al final els malalts ja no gosaven ser terminals, la dentista ja en tenia prou d’aquella música i tot plegat ha acabat com la vida mateixa, en un ERE… mireu, veníeu d’aquí:

La meva ingènua mare volia donar diners a aquella infermera grega que repartia sedants a dojo a tot malalt terminal que la sentia propera. Prou de propines!


I heu dit aixó:

La meva ingènua mare volia donar diners a aquella infermera grega que repartia sedants a dojo a tot malalt terminal que la sentia cantar. Prou de tortures! (martí)

La meva ingènua mare volia donar diners a aquella infermera grega que repartia CDs de Theodorakis a tot malalt terminal que la sentia cantar. Prou de tortures! (pere)

La meva ingènua dentista volia donar diners a aquella infermera grega que venia CDs de Theodorakis a tot malalt terminal que la sentia cantar. Prou de tortures! (xurri)

La meva ingènua dentista volia conèixer aquella infermera grega que venia CDs de Theodorakis a tot malalt que la sentia cantar. Prou de tortures! (Montse)

La meva ingènua dentista volia conèixer aquella infermera grega que venia CDs de Theodorakis a tot malalt que la sentia udolar . Prou de tortures! (la raTeta Miquey)ha dit...

La meva ingènua dentista volia despatxar aquella infermera grega que venia CDs de Theodorakis a tot malalt que udolava. Prou de tortures! (txacoté)

I ara, creiem que per estimular la participació no hi ha res com apel.lar al vostre esperit patriòtic, i així doncs, us deixem un nou missatge, a veure en què quedem...