02 de febrer, 2009

Fem pàtria, o què?

No acabem de veure clar com ha quedat el redactat del preàmbul de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya... pensem que potser necessita alguna correcció, coses de precissió, fons o estil... què us sembla, no es pot millorar? en què quedem?

Catalunya s'ha anat fent en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions i cultures, que hi han trobat una terra d'acollida.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Catalunya s'ha anat fent en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, cultures i cops de sabre, que hi han trobat una terra defallida.


(recoi amb el noucentisme...)

Anònim ha dit...

*defallida

Jordi Casanovas ha dit...

Catalunya ha anat fent, en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, cultures i cops de sabre, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura.

El veí de dalt ha dit...

Castellflorit de la Rocaha anat fent, en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, carquinyolis i cops de sabre, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura.

Montse ha dit...

Castellflorit de la Roca ha anat fent, en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura.

miquel ha dit...

Castellflorit de la Roca s'ha anat refent, en el decurs del temps amb les innovacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura.

Els del PiT ha dit...

Castellflorit de la Roca s'ha anat refent, en el decurs del temps amb les innovacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra ensucrada, Extremadura.

Carme Rosanas ha dit...

Castellflorit de la Roca s'ha anat perfumant, en el decurs del temps amb innovacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra ensucrada, Galetarrotxa.

Montse ha dit...

hehehe, podríem fer el mateix amb l'Estatut, veuríeu com el deixaríem de guapo!
;)

zel ha dit...

Castellflorit de la Roca s'ha anat penjant, en el decurs del temps, amb aportacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra ensucrada, Galetarrotxa.

Xurri ha dit...

Castellflorit de la Roca s'ha anat penjant en el sobrepés del temps, amb aportacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada, galetarrotxa.

Xurri ha dit...

va, gent, una més i passem a la segona ronda!!!

Vicent Terol ha dit...

Castellflorit de la Roca s'ha anat engreixant en el sobrepés del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada, Galetarrotxa.