15 de febrer, 2009

Segona volta, la més dolça de les pàtries

Hem començat la reforma molt forts, a cop de sabre, i reconeixent les nostres febleses i defalliments, però després de fer palés el nostre compromís solidari amb el sud de la península, hem reaccionat ràpidament per radicalitzar-nos a un ferotge independentisme que primer ens ha centrat a Castellflorit (lloc entranyable i afeccionat a la pastisseria) i després a la cèlebre, nostrada i ensucrada Galetarrotxa. Em temo, no obstant, que en aquest procés ens ha menat una certa obsessió panxacontenta, de mans femenines i espirituals, que pot arribar a ésser - per dolcíssima- embafant i atordidora, al menys com a principal o destacat llegat cultural.

Mireu, des d'aquí:

Catalunya s'ha anat fent en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions i cultures, que hi han trobat una terra d'acollida.

heu dit això:

Catalunya s'ha anat fent en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, cultures i cops de sabre, que hi han trobat una terra defallida. (martí)

Catalunya ha anat fent, en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, cultures i cops de sabre, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura. ( Jordi Casanovas)

Castellflorit de la Roca ha anat fent, en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, carquinyolis i cops de sabre, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura. (El veí de dalt)

Castellflorit de la Roca ha anat fent, en el decurs del temps amb les aportacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura. ( Montse)

Castellflorit de la Roca s'ha anat refent, en el decurs del temps amb les innovacions d'energies de moltes generacions, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra defallida, Extremadura. ( pere)

Castellflorit de la Roca s'ha anat refent, en el decurs del temps amb les innovacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra ensucrada, Extremadura. ( Sergi M. Rovira)

Castellflorit de la Roca s'ha anat perfumant, en el decurs del temps amb innovacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra ensucrada, Galetarrotxa. (Carme)

Castellflorit de la Roca s'ha anat penjant, en el decurs del temps, amb aportacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una terra ensucrada, Galetarrotxa. (zel)

Castellflorit de la Roca s'ha anat penjant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada, galetarrotxa. ( Xurri)

Castellflorit de la Roca s'ha anat engreixant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada, Galetarrotxa. ( Vicent)

A part de recordar-vos que hem de procurar no tocar la mateixa paraula més d'un cop dins una mateixa volta de comentaris, realment voleu dir que les madalenes i els carquinyolis han de guiar la declaració de principis del nostre petit país?

Si és això el que voleu, res a dir, però... què més dieu?

En què quedem?

12 comentaris:

RaT ha dit...

En Josep Masflorit i Galetarrotxa s'ha anat engreixant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa ensucrada.

Vicent Terol ha dit...

Per la part que em toca, demane disculpes per haver modificat una paraula introduida per un altre participant.

Vaig descobrir ahir el bloc, i la idea m'ha paregut realment divertida, amb resultats surrealistes. Em recorda al cadaver exquisit (una variant diferent del que jo coneixia, vaja...). Com deia, vaig entrar ahir per primera vegada al bloc i desconeixia les normes al 100%.

Tindre en compte el de no tocar una mateixa paraula mes d'una vegada.

Salutacions des de Xativa (Pais Valencia).


P.S.: No es que aci prescindim dels accents (com defensaven els secessionistes fa uns anys), es que s'ha desconfigurat el teclat i no puc posar-los!

El veí de dalt ha dit...

En Josep Masflorit veí de Galetarrotxa s'ha anat engreixant en el sobrepès del temps, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa inabastable

Montse ha dit...

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa inabastable.

miquel ha dit...

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de moltes veïnes monges, de moltes tradicions, carquinyolis i magdalenes farcides, que hi han trobat una panxa inabastable.

Els del PiT ha dit...

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de moltes veïnes monges, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una panxa inabastable.

RaT ha dit...

eeeepssss!!! això va bé!!!

Jordi Casanovas ha dit...

En Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa, inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una panxa inabastable.

Xurri ha dit...

Hem ingressat en Josep Masflorit, veí de Galetarrotxa. Inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una obesitat inabastable.

Xurri ha dit...

Vicent, sigues molt benvingut i no cal que et disculpis - tots tenim al nostre historial retocs de paraules ja tocades, més de dos canvis per tirada, errors transcrivint, etc... diria que especialment els que fa més dies que hi juguem - m'equivoco, amics?

si us plau, no et sentis al.ludit, i torna sempre que vulguis - les normes estan fetes per trencarles ;o)
(i la xurri per a fer de pepito grillo!)

RaT ha dit...

Hem ingressat a L'EX-DONA D'en Josep Masflorit, FILL de Galetarrotxa. Inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una obesitat inabastable.

(segueixo sense saber posar en negreta els canvis, per això els poso en majúscules.. algú em pot ajudar: laratetamiquey@gmail.com. Us estaré eternament agraïda)

el paseante ha dit...

Hem vist l'ex-dona d'en Josep Masflorit, fill de Galetarrotxa. Inicialment inapetent, amb el temps s'ha anat instal·lant en el sobrepès, amb aportacions de molts pets de monja, de molts borregos, carquinyolis i magdalenes farcides, que li provocaren una obesitat sensual.